Υπηρεσίες


Καθαρισμός

Υπάρχουν δεκάδες είδη χαλιών ποικίλων ποιοτήτων και προελεύσεων. Από τη στιγμή που μας εμπιστεύεστε τα χαλιά σας, εμείς προχωρούμε στη διαλογή τους και τα χωρίζουμε ανά ποιότητες. Κατόπιν, εφαρμόζουμε την πιο εξελιγμένη μέθοδο καθαρισμού που αρμόζει σε κάθε χαλί.

Ξέβγαλμα – Απολύμανση

Το σωστό ξέβγαλμα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου χρησιμοποιούμε άφθονο καθαρό νερό για κάθε χαλί χωριστά. Έτσι, απομακρύνεται και το τελευταίο ίχνος σκόνης και κάθε βλαβερή εστία μολύνσεως.

Χρώμα – Πέλος

Ανάλογα με την κατάσταση του κάθε χαλιού, εφαρμόζουμε ειδικές μεθόδους αναζωογόνησης των χρωμάτων και του πέλους που φτάνουν στους κόμπους της ύφανσής του. Για αυτό επιμένουμε και συνιστούμε να μην καθαρίζονται τα χαλιά στο χώρο σας. Πρέπει οπωσδήποτε μια, έστω φορά το χρόνο τα χαλιά να καθαρίζονται ολοκληρωμένα και σε βάθος ώστε να δείχνουν πάντα καινούργια!

Στράγγισμα – Στέγνωμα

Όλο το μυστικό διατήρησης του καθαρισμού των χαλιών σας βρίσκεται στο στράγγισμα και στο στέγνωμα. Αμέσως μετά τον καθαρισμό, το ξέβγαλμα, την απολύμανση και το στράγγισμα που γίνεται με ειδική μέθοδο, στεγνώνουμε τα χαλιά σας σε ειδικά μελετημένους χώρους, μακριά από το φθοροποιό ήλιο.

Φύλαξη

Αφού το χαλί σας τυλιχθεί και τοποθετηθεί το προστατευτικό κάλυμμα, φυλάσσεται για όσο καιρό εσείς επιθυμείτε στους ιδιόκτητους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, με κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Όλα τα χαλιά ασφαλίζονται κατά την παραλαβή τους.

Επισκευές Χαλιών
Θέλοντας να σας παρέχουμε κάθε δυνατή υπηρεσία γύρω από την περιποίηση και τη συντήρηση του χαλιού σας, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση σε κρόσσια & ρέλια, κόψιμο και ειδικές επισκευές για τα χειροποίητα χαλιά σας. Για όποιον προβληματισμό σας, ρωτήστε μας!